Почетак › Форуми › Линукс › Опште Линукс дискусије › BBC – Battle Of The OSs
- This topic has 8 одговора, 8 гласова, and was last updated 19 years, 6 months раније by
foxbunny.
-
АуторЧланци
-
24. јануар 2007. у 2:06 pm #8295
BrokeBody
УчесникDopišite nešto. Ni reči o Linuxu. Samo jedan komentar, čini mi se. :-\
25. јануар 2007. у 12:21 am #51877Mr_Pingvin
УчесникJa ovo nisam ništa skontao. Čemu tolika frka oko viste. Ovi što imaju para i dalje će kupovati apple proizvode, a ostali će vremenom preći na vistu, a oni malo pametniji će i dalje koristiti linux ili nešto drugo za svoj desktop, a ako im skoči standard verovatno će uzeti meka.. Ok linuksaši su posebna vrsta… Sloboda itd.. Ali većina ne bi ni razmišlala u tome da plivamo u lovi….
25. јануар 2007. у 12:29 am #51878BrokeBody
УчесникJa ovo nisam ništa skontao.
Kasnije će ovo da iskoriste u nekoj njihovoj emisji “Battle of The OSs”.
linuksaši su posebna vrsta… Sloboda itd.. Ali većina ne bi ni razmišlala u tome da plivamo u lovi….
::)
Ma daj molim te! Ja ne koristim Linux zato što je besplatan. ::) Kad sam mogao da platim Windows XP, moći ću i Linux ::) , ako ikada budem morao da platim distribuciju koju trenutno koristim (koja god da je u tom trenutku).
26. јануар 2007. у 3:53 pm #51879popac
УчесникKako ko, kako ko!
26. јануар 2007. у 4:20 pm #51880tomaja
Главни мајсторJa ne koristim LInux samo zbog toga što je besplatan (i/ili slobodan), bitno je da sa njim mogu obaviti sav posao koji moram da uradim, ali ne verujem da bih platio za distro koji koristim ukoliko se pretvori u komercijalni. Verovatno bih prešao na drugu GNU/Linux distribuciju ili xBSD 🙂
linux4life
26. јануар 2007. у 4:44 pm #51881djux
УчесникJa ne koristim LInux samo zbog toga što je besplatan (i/ili slobodan), bitno je da sa njim mogu obaviti sav posao koji moram da uradim, ali ne verujem da bih platio za distro koji koristim ukoliko se pretvori u komercijalni. Verovatno bih prešao na drugu GNU/Linux distribuciju ili xBSD 🙂
Tacno tako – stabilan, slobodan, nekomercijalan. To je i moj moto!
26. јануар 2007. у 6:12 pm #51882Sioux
УчесникAmin.
27. јануар 2007. у 9:09 am #51883Nightweaver
УчесникKako ni reci o Linuxu? Zar ne pise lepo da pozivaju ljude koji :”are probably someone who has been trialling Vista in beta or using it for your business – as well as a passionate Mac OS X user and a devotee of Linux.” Dakle korisnike sva tri OS-a namenjena desktopu. Prijavljeni ce ucestovati u raspravi na temu svog OS-a..a kao sto mozete videti: “We will select three of you to go head-to-head-to-head on the subject of your favourite operating system”. Dakle po jedan za tri OS-a gotovo sigurno..Vista, OSX i Linux. Meni su te rasprave vremenom postale potpuno imbecilne. Ne postoji najbolji OS na svetu vec najbolji OS za odredjene namene. Svako ce, kada se “rat” zavrsi i dalje koristiti ono sto njemu najbolje vrsi posao te je trosenje vremena bilo kakvo prepucavanje oko toga sta je bolje jer ni jedna strana nije u pravu. “Najbolje” u ovom slucaju je poprilicno subjektivna stvar..pitanje licnog afiniteta a rasprava na tu temu nije ni od kakve koristi.;)
29. јануар 2007. у 11:46 am #51884foxbunny
УчесникAmin.
x2
Ustvari je zanimljivo to koliko se paznje poklanja pitanju OSa u poslednje vreme, zar ne mislite? Ranije se nije dizala tolika frka kada su bili samo OSX i Windows. A kada je Linux stupio na scenu, sada svi brane svoj os. 😀 Eh, kuda sve ovo vodi?…
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.