Почетак › Форуми › Линукс › Опште Линукс дискусије › b92 komentari
- This topic has 28 одговора, 12 гласова, and was last updated 19 years, 5 months раније by
foxbunny.
-
АуторЧланци
-
14. март 2007. у 5:18 am #52926
kosmi
УчесникKao KuDElja. BoljeSeDronfy, a i sat joj ne radi. 😀
14. март 2007. у 12:25 pm #52927marelli
УчесникSvidja mi se kako si sredio desktop.
Cekam samo da dodje smrdljivi ADSL i da BSD mahinu ubacim u petu i zadise punim plucima!Ma kakva Vista Mista Pista i Glista!!!!
U potpisu,dzole dzavolcic!!!
>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
14. март 2007. у 2:46 pm #52928foxbunny
УчесникOvako izgleda
[url=http://img168.imageshack.us/my.php?image=snapshot2li4.png][img width=90 height=81]http://img168.imageshack.us/img168/5994/snapshot2li4.th.png[/img][/url]Haha, fuj. Piše “Start”. 😀
14. март 2007. у 4:22 pm #52929svrbin
УчесникBSD je cudo na internetu (i van njega). Ubrzava skidanje sa web-a za oko 80% u odnosu na windows i linux.
Kome je smesno – neka proba pa neka se onda smeje od srca.
Koristim i windows (zbog sestre) i isprobao sam mnoge os, ali bsd je trenutno van svake konkurencije (shodno mojim potrebama).15. март 2007. у 8:59 am #52930marelli
УчесникMoze i “Start”.Nisam gadljiv.Ma само да је *BSD машинен!!!!
Nego mi odosmo od teme.
Prepucavamo se ovde ko napaljeni klinci.Daj da kazemo nesto u prilog zadate teme!poz
15. март 2007. у 11:00 am #52931foxbunny
УчесникMoze i “Start”.Nisam gadljiv.Ma само да је *BSD машинен!!!!
Nego mi odosmo od teme.
Prepucavamo se ovde ko napaljeni klinci.Daj da kazemo nesto u prilog zadate teme!poz
Ma, svaka tema koja u sebi sadrži trigere tipa Microsoft, Windows, Vista, Bill Gates, Novell obavezno postane neki vid prepucavanja ili kolektivnog gunđanja. 🙂 Meni baš drago da je neko pomenuo BSD. To mi je pored Gentooa jedino na spisku za probati. Gentoo sam već probao, ali sam odustao pošto mu je trebalo nešto baš mnooogo vremena da postane koliko-toliko operativan.
Da uzurpiram temu. Moja žena ima neki Broadcom wireless i LAN karticu na laptopu. Da li neko zna da li BSD može da tera to? Ili možda neki Linux distro?
15. март 2007. у 2:20 pm #52932negovan
УчесникBSD moze ladno da tera. 😀
15. март 2007. у 3:11 pm #52933marelli
УчесникRado bih ti pomogao u vezi *BSD-a ali posto zivim u podno rudnika onda ….
Ma da ne smaram,evo dole Ti dajem link,ako mozda nisi znao,za *BSD,koliko sam primetio tamo dolaze
batice iz celog sveta koji koriste sve zivo,pa ces mozda pronaci resenje tvog problema.A da,tamo ces naci deo pod imenom:
BSD on notebooks, laptops; mobile …..
pa mozda to pomogne!
http://freebsdforums.org/forums/
Mislim trebao bi BSD sve da tera od toga sto rece,samo trebas znati da ga ушлихташ!!!
19. март 2007. у 2:19 pm #52934foxbunny
УчесникRado bih ti pomogao u vezi *BSD-a ali posto zivim u podno rudnika onda ….
Ma da ne smaram,evo dole Ti dajem link,ako mozda nisi znao,za *BSD,koliko sam primetio tamo dolaze
batice iz celog sveta koji koriste sve zivo,pa ces mozda pronaci resenje tvog problema.A da,tamo ces naci deo pod imenom:
[b]BSD on notebooks, laptops; mobile …..
[/b]pa mozda to pomogne!
http://freebsdforums.org/forums/
Mislim trebao bi BSD sve da tera od toga sto rece,samo trebas znati da ga ушлихташ!!!
Aha, probacu tamo. Nego… Nesto ne vidim model WiFija koji se nalazi u zeninom kompu medju podrzanim WiFijima… Mislim da je Broadcom 4311AG (sad mi zena na putu pa ne znam koji joj je model laptopa). Neki tamo HP Compaq srednje klase sa sirokim ekranom… U svakom slucaju, ni jedna Linux distribucija nije mogla da dobije DHCP odziv preko kablovskog modema… Cudno, posto je LAN (takodje Broadcom) uredno prepoznat i deluje da radi (modem dobija signal sa laptopa)… Jbga, ja sam malo zelen sto se tice toga jerbo mi je do sada sve lepo radilo na integrisanoj Realtek LAN kartici na desktopu. 🙂
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.