Почетак › Форуми › Први пут на Линуксу? › Audacious i MP3
- This topic has 14 одговора, 6 гласова, and was last updated 15 years, 4 months раније by Barone.
-
АуторЧланци
-
24. новембар 2008. у 5:08 pm #10558BaroneУчесник
Uspeo sam nekako Audacious 1.3.2 da instaliram… Ne radi mi mp3. Nije mi jasno,podesavam posebno kodeke za Amarok,BMP i sad za njega posebno… malo glupa fora.
The following files could not be played. Please check that:
1. they are accessible.
2. you have enabled the media plugins required.24. новембар 2008. у 5:16 pm #74136BaroneУчесникZvanicni sajt neznam cemu sluzi osim sto pise It Works.
Meni izgleda treba neki plugin tipaaudacious-plugins-nonfree-mp3
ali do sada nijedn server nije u funkciji ili su fajlovi izbrisani…
25. новембар 2008. у 12:04 am #74137nebjakУчесникkoji lin koristis, trebalo bi da ima u repo sve i player (kod mene je verzija 1.5.1) i plugins
25. новембар 2008. у 6:47 am #74138BaroneУчесникkoji lin koristis, trebalo bi da ima u repo sve i player (kod mene je verzija 1.5.1) i plugins
SUSE 10.3, moram rucno da skidam pakete sa neta,ne radi mi dobro internet u linuxu,tacnije studentska mreze ne dozvoljava odredjene portove.
Koliko sam razumeo on se zasniva na radu BMP ili XMMS-a.
Primetio sam da mi ne pusta i OGG format,sto mi je jos cudnije.25. новембар 2008. у 7:12 am #74139BaroneУчесникAko imas sve to,ako te razumem na DVD-u,uploaduj mi na net…plugins i novu verziju.Napravi mi jednu arhivu sa tim fajlovima. 😉
25. новембар 2008. у 10:13 am #74140LINUSERУчесникDa li tvoja studentska mreža funkcioniše preko proxy servera? Možda treba konfigurisati proxy.
25. новембар 2008. у 10:52 am #74141nebjakУчесникJa sam na mandrivi! potrazi pakete na software.opensuse.org. ali podrsku za mp3, mpeg i sl. moras pogledati na http://packman.links2linux.de/
25. новембар 2008. у 4:03 pm #74142BaroneУчесникMa mreza je sranje. proxy je konfigurisan.
Od juce ne mozemo da skidamo ni preko rapidshare i megaupload.
Zamisli. Sta da ocekujes dalje. Veza je za skidanje isla i po 19 MB/sec.
Trazio preko packman-a bezuspesno. Pa lako sam sredio BMP,a ovo sto je kao popularno nema nista. Zvanicni sajt ne radi,ko zna da li ce taj projekat da se nastavlja….
Ono sto sam naveo ne mogu nigde da nadjem. Ni na SUSE-zvanicne sajtove.
:'(27. јул 2009. у 12:46 pm #74143BaroneУчесникE ovako.
Imam instaliran Audacious 1.5 verziju.
Kada ga pokrenem i nece da ucita folder sa muzikom,samo fajl …
Ali to nije problem. Ja privucem na listu taj folder,i on ga posle nekog vremena ucita…
Posto me mrzi da se tako cimam svaki put, snimio sam playlist.
Problem je sto on sledeci put posle logovanja , ucita listu, ali ne pusta pesme… Snimio u drugom formatu listu, isto. Samo kada privucem folder on pusta.
Jel zna neko sta bi moglo biti?27. јул 2009. у 1:00 pm #74144dukenukem_4dУчесникnije mi sad tu audacious, da li može da učita neku m3u ili pls snimljenu
winampom (winodws) ili sa xmms (linuks)
😀
jedan drugi gxine dndlmndl nije hteo nijednu listu da mi učitaa da li ga snimiš sa ekstenzijom ili ne ?
(na primer ako pri snimanju liste imaš izbor m3u ili pls
samo dodaj .m3u ako snimiš kao m3u i probaj posle daučitaš 😉
ideja je da se ne zezne pri auto prepoznavanju plejliste ??? ) -
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.