Почетак › Форуми › Линукс дистрибуције › Arch,Manjaro,… › Arch – ALSA
- This topic has 8 одговора, 5 гласова, and was last updated 16 years, 11 months раније by Анонимни.
-
АуторЧланци
-
4. новембар 2007. у 12:21 pm #9497gandalfГлавни мајстор
Elem, imam cudan problem: Dve aplikacije ne mogu da reprodukuju zvuk u isto vreme!
Prosli put kad sam instalirao Arch, alsa je radila. (istina, i tad je ovo zezalo, ali kad sam poterao alsaconf, sve je naprasno proradilo!). Morao sam da uradim reinstall, bukvalno sam sve uradio kao i prosli put, ali sada se ovaj problem opet pojavljuje :(. Ima li neko neku ideju?Btw, otvorite Arch subforum, mislim da zasluzuje 😉
4. новембар 2007. у 1:51 pm #64813GoranSTXУчесникJoj, jos jedan zahtev za Arch podforum… sad ce foxbunny da povileni 🙂
4. новембар 2007. у 2:01 pm #64814LYbУчесникO da 🙂 Mada, mislim da je i sada previse usitnjeno… Mislim da bi idealna podela bila kao i do sada ali BEZ podele na distribucije. Svako bi napomenuo za sta mu treba pomoc ukoliko je neophodno, posto se 95% stvari i resenja odnosi na sve distribucije. No dobro, kada je vec krenulo ovako…
4. новембар 2007. у 2:45 pm #64815АнонимниГост‘ajde kad ste vec krenuli u tom smeru, splitujte topic i/ili stavite poll 😉
4. новембар 2007. у 5:40 pm #64816АнонимниГостo gluposti li:
pacman -S gstreamer0.10-alsa
😡
4. новембар 2007. у 8:55 pm #64817nucleuswizardУчесникMeni radi po defaultu ali probaj na ovom linku
http://wiki.archlinux.org/index.php/Allow_multiple_programs_to_play_sound_at_once
4. новембар 2007. у 8:57 pm #64818АнонимниГостProradilo je komandom koju sam ispisao gore, ali hvala na predlogu 😉
5. новембар 2007. у 11:03 am #64819foxbunnyУчесникJoj, jos jedan zahtev za Arch podforum… sad ce foxbunny da povileni 🙂
Necu da povilenim, necu ni da ga moderisem. Imam pune ruke posla oko prevoda Drupala i organizacije communityja za Linux graficare, izrade Arch Linux logoa… :p Pune ruke posla…
Ali ono, ako neko bude hteo da moderise, nemam nista protiv. Ipak je to distro koji je u prvih 20 na distrowatchu, ima sve vise korisnika, cak i kod nas. Prosto, mislim da nema nekog razloga da nema svoj podforum. A i nekako mi ne ide da postujem o Archu u opstim Linux diskusijama, kada to nisu opste Linux diskusije, a ima Archera ovde koji bi bili zainteresovani.
U svakom slucaju, ne mogu da se nesto posebno zauzimam za nesto sto ne mogu sam da odrzavam, ali podrzavam svakog ko bude hteo da moderise taj odeljak (ne mislim bilo koga, naravno, ali ono, moze Doom? hahahahaha).
5. новембар 2007. у 1:49 pm #64820АнонимниГост\//
😀
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.