Почетак › Форуми › Линукс дистрибуције › Slackware › AmaroK…….
- This topic has 12 одговора, 6 гласова, and was last updated 20 years раније by
BaneZ.
-
АуторЧланци
-
1. јануар 2005. у 6:18 pm #4623
BaneZ
УчесникOdlucio sam da isprobam ovaj player, i veoma mi se svideo! Ali…….. imam problema – prilikom kompajliranja prijavi da mi gstreamer nije instaliran, a on je instaliran. Ono sto nisam instalirao su gst-plugins, kod kojih non-stop imam gresku. I pored te poruke AmaroK moze da se kompajlira i instalira, ali od dostupnih pluginova imam samo arts i xine, s tim sto arts uopste ne radi, a kod xine-a mi se AmaroK stalno zakucava, tj. cim probam da pustim nesto on se ugasi…… Da li neko zna u cemu je problem? Ako je potrebno poslacu dodatne informacija o greskama…. Hvala!!!
2. јануар 2005. у 8:26 pm #23488Sioux
УчесникMeni se zakucavao i izletao pa sam ga sklonio.Kaffeine radi sve i to OK.
3. јануар 2005. у 9:46 am #23489tomaja
Главни мајсторProbaj da koristis posednju stabilnu verziju Amaroka (cini mi se da je to 1.1)
linux4life
3. јануар 2005. у 2:31 pm #23490popac
УчесникA meni se čini da je ponovo stupio na snagu problem binarnih paketa, probaj da iskompajliras sve sto ti treba iz sourcea 🙄
3. јануар 2005. у 10:35 pm #23491meNGeledesktop
Учесник^^^^^
chevek je i rekao da kompajlira, a ne da postavlja paket. Nego greshka je sigurno u tvom GStreameru… chim ga prilkom konfiguracije on ne pronalazi i prijavljuje da ce amaroK biti instaliran uz aRts i xine ?!! poslednja stabila je 1.1.1 ali mislim da ti to nece mnogo pomoci.. !!! Ja sam ga vozio na slacku 10 sa 2.4.26 k i sve je radilo kako treba !!!!! stim shto sam za 1.2 betu morao instalirati TAGLib (jedino mi je ona nedostajala) !!3. јануар 2005. у 11:40 pm #23492BaneZ
УчесникVerzija koju sam pokusao da instaliram je poslednja (tj. 1.2 beta 2). I ja sam imao poruku o nedostajucem Taglib-u, koji sam instalirao, i tada je proslo OK, ali bez podrske za gstreamer.
@meNGeledesktop: A, ti si normalno uspeo da iskompajliras gstreamer i gst-plugins ili koristis amaroK bez njih?
I jos jedno pitanje: moze li amaroK, kao recimo jetaudio u Windowsu, da procita sliku i lyrics direktno iz ID3, ogg tagova? Ja sam probao, ali nisam uspeo to da uradim…..
Stvarno bih voleo da poteram ovaj player na svom sistemu (Slackware 10), stoga ako neko ima bilo kakvu ideju, molim ga da je ovde saopsti….. Hvala!!!!4. јануар 2005. у 11:58 am #23493popac
УчесникNego greshka je sigurno u tvom GStreameru… chim ga prilkom konfiguracije on ne pronalazi
Ukljucujuci i instalaciju GStreama iz sourcea…. what ever ja obicno samo lupam.
5. јануар 2005. у 1:39 pm #23494BaneZ
УчесникIma li neko ideju….. Posto bih sa njim mogao da perfektno organizujem muziku, vrlo mi je bitno…….
6. јануар 2005. у 12:49 am #23495meNGeledesktop
Учесникpa vidi ja kada sam ga postavljao, on mi je odmah prijavio da ce ga kompajlirati uz ove endzine ! (mislim i na GStream) ?!!!? nisam sada siguran shta bi mogao biti problem ? A shto se tiche lirike i imota,.. DA ! chita i iz tagova, skida ako hocesh sa neta (amazon, i musicbrazinz) pa sve to onda moze da puni u MySQL bazu,.. Po meni je ovo najbolji (mozda sam pomalo subjektiva 🙂 plejer ! znachi bez obzira koliko muzike imali na disku,…. (chitaj 10ine gigabajta) za sekund ce te naci onu stvar koja vam treba… ufff,….. stvarno sam vrh plejera !
6. јануар 2005. у 11:00 am #23496BaneZ
УчесникJa nisam uspeo da ga nateram da mi cita lyrics i slike iz tagova, pa mi reci, sa kojim si programom dodao slike & lyrics. Ja sam to uradio sa Media Taggerom 1.35, ali su bili citljivi samo u Windowsu (Jetaudio). Hvala!!!
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.