Početak › Forumi › Linuks distribucije › Mandriva › Softver › Amarok 2.2 na Ubuntu 8.10?
- This topic has 3 odgovora, 2 glasa, and was last updated 16 years, 7 months ranije by
DrLove73.
-
AutorČlanci
-
27. januar 2010. u 9:59 am #11716
Barone
UčesnikMoze li ovo nekako.
Naravno u repo ima verzija 1.4…
Uspeo sam nekako da instaliram verziju 2.
e sad neikako da se snadjem za verziju 2.2. Ili ako ima neki .deb paket. A treba mi zbog bug-ova, novije i stabilnija verzija.
Ne razumem foru zasto nije kao na windowsu->imas instalaciju ,skines i probas…
Ovako sve komplikovano…
Neki savet?27. januar 2010. u 10:42 am #82906DrLove73
UčesnikProblem dolazi sa:
1) Zahtevima novih verzija programa za odredjenim verzijaba biblioteka u kojima su podrzane nove funkcije.
2) Prestankom razvoja starijih distribucija i prelaskom na rad sa novijim.Na primer, CentOS 5.x ima dosta mator glibc paket, a posto je to srz sistema nema sanse da mu povecaju verziju (zbog stabilnosti, novig bug-ova i sl.). zato sam osudjen na Amarok 1.4 sve do CentOS-a 6.0. Sta ces.
Mozda je i kod tebe i Amaroka 2.2 isti slucaj. Pretrazi ili pitaj na Ubuntu forumu pa ces znati sta je tacno u pitanju.
Inace, cik da te vidim da instaliras neki noviji program na Windows 95/98. Ni drajvera za novije uredjaje nema za njih (cak na vecini maticnih ploca jasno pise da nepodrzavaju Windows 95/98, samo zasnovane na NT platformi (2000, XP, …). A naravno imas i programa koji nisu hteli da rade na Windows Vista/7 platformi pa su izbavane nove verzije koje mogu. Toliko o “lakoj” windows instalaciji.
27. januar 2010. u 11:24 am #82907Barone
UčesnikMa mislio kada radi vec 2… da pokupim neke zakrpe i fix bug :biggrin:
Imam problem sa cover. Na koji nacin stavljate ove covere ( ima opcija custom, ali smara da za svaku pesmu stavljam posebno), a ostalo se svodi preko amazon koji bas i ne prepoznaje domace grupe. A treba mi nesto kao na b92.fm O0 Kako resavate ovaj problem?
Ili preporuka za neki drugi player koji lakse radi sa coverima 😎27. januar 2010. u 5:56 pm #82908DrLove73
UčesnikSorry, meni sluzi da mi pusti po koju pesmu sa HDD-a i, uglavnom, da mi pusta internet radio stanice. Na swinjdows-u sam koristio Winamp, na Linuxu poceo sa Xmms-om, pa tek pre nekoliko meseci presao na Amarok. Tako da je vecina tih stvari za mene jos uvek “naucna fantastika”. Da imam vremena, provalio bih vec kako to sve radi, za sada je sve to, bar za mene, samo spisak mogucnosti “na papiru”. :-
-
AutorČlanci
Forum ‘Softver’ je zaključan za nove teme i odgovore.