Почетак › Форуми › Линукс дистрибуције › Slackware › amarok 1.2.4 [sredjeno]
- This topic has 7 одговора, 4 гласа, and was last updated 19 years, 3 months раније by pascal.
-
АуторЧланци
-
4. јул 2005. у 2:02 pm #5677pascalУчесник
instalirao sam amarok 1.2.4 i sve prodje bez problema medjutim prilikom startovanja dobiajm poruku o fajlu koji nedostaje. Gde mogu da ga nadjem?
————————————————–
root@darkstar:~# amarok
amaroK: [Loader] Starting amarokapp..
amaroK: [Loader] Don’t run gdb, valgrind, etc. against this binary! Use amarokapp.
amarokapp: error while loading shared libraries: libtunepimp.so.2: cannot open shared object file: No such file or directory
root@darkstar:~#—————————————————–
4. јул 2005. у 3:05 pm #30795DooleУчесникPogledaj ovde:
http://musicbrainz.org/ftpmirror/pub/musicbrainz/libtunepimp-0.3.0.tar.gz
trebalo bi da je to.
5. јул 2005. у 3:17 pm #30796pascalУчесникInstalirao sam libtunepimp-0.3.0.tar.gz i jedan problem sam resio medjutim sada ime neku drugu gresku!
—————————-
pascal@darkstar:~$ amarok
amaroK: [Loader] Starting amarokapp..
amaroK: [Loader] Don’t run gdb, valgrind, etc. against this binary! Use amarokapp.
amarok: BEGIN: App::App()
amarok: BEGIN: EngineBase* EngineController::loadEngine(const QString&)
amarok: [PluginManager] Plugin trader constraint: [X-KDE-amaroK-framework-version] == 5 and [X-KDE-amaroK-plugintype] == ‘engine’ and [X-KDE-amaroK-name] != ‘void-engine’ and [X-KDE-amaroK-rank] > 0
amarok: [PluginManager] Plugin trader constraint: [X-KDE-amaroK-framework-version] == 5 and [X-KDE-amaroK-plugintype] == ‘engine’ and [X-KDE-amaroK-name] == ‘void-engine’ and [X-KDE-amaroK-rank] > 0
amarok: [PluginManager] Trying to load: libamarok_void-engine_plugin
amarok:
amarok: PluginManager Service Info:
amarok: —————————
amarok: name :
amarok: library : libamarok_void-engine_plugin
amarok: desktopEntryPath : amarok_void-engine_plugin.desktop
amarok: X-KDE-amaroK-plugintype : engine
amarok: X-KDE-amaroK-name : void-engine
amarok: X-KDE-amaroK-authors : (Max Howell,Mark Kretschmann)
amarok: X-KDE-amaroK-rank : 1
amarok: X-KDE-amaroK-version : 1
amarok: X-KDE-amaroK-framework-version: 5
amarok:
QObject::connect: Cannot connect Engine::Base::statusText( const QString& ) to (null)::shortMessage( const QString& )
QObject::connect: Cannot connect Engine::Base::infoMessage( const QString& ) to (null)::longMessage( const QString& )
amarok: END__: EngineBase* EngineController::loadEngine(const QString&) – Took 0.01s
amarokapp: symbol lookup error: amarokapp: undefined symbol: _ZN11KSystemTray9setPixmapERK7QPixmap
pascal@darkstar:~$————————————-
5. јул 2005. у 7:34 pm #30797DooleУчесникPogledaj ovde mozda ti i padne nesto napamet:
http://amarok.kde.org/wiki/index.php/FAQ
Mada ja mislim da tvoj amarok koji si skinuo nije kompatabilan sa kdelibs.
5. јул 2005. у 8:45 pm #30798ak-87УчесникPa mislim da je najbolje da postjetis linuxpackages.net,ukucas amarok pretragu za 10.1 Slackware i skines binarni paket.I ja sam imao puno problema sa amarok-om,sve dok nisam skinuo binarni paket,tek tad je sve fino pocelo da radi.Isto ti vazi i za biblioteku.Zato,ako si kompajlirao iz source-a,kucaj #make uninstall,skini binarne pakete i instaliraj.Onda bi trebalo raditi. ❓
6. јул 2005. у 10:42 am #30799komaУчесникiz nekog razloga i ja sam na vectoru imao isti problem.stalno ce ti traziti neke biblioteke i an kraju nece raditi.nadji tgz paket za amarok 1.2 jer 1.3 i 1.4 nece da rade
6. јул 2005. у 9:54 pm #30800pascalУчесникProbao sam i sa binarnim paketima medjutim nista.
7. јул 2005. у 7:53 pm #30801pascalУчесникAmarok verzija 1.2.2 jedino radi sve verzije vece od nje ne.
Hvala u svakom slucaju. -
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.