Почетак › Форуми › Линукс › Програмирање › Ada, Conic i Linda
- This topic has 18 одговора, 7 гласова, and was last updated 19 years, 11 months раније by
Milanche.
-
АуторЧланци
-
19. септембар 2006. у 11:19 am #47870
Milanche
УчесникJa imam druga koji radi u Delphi-ju i pohađao je kurs u nekoj privatnoj školi. Ne može se reći da ne zna da radi na njemu, ali ne daj bože da mu zatreba neki drugi programski jezik, moraće opet da upiše kurs.
Ili može da kupi book like I did!
19. септембар 2006. у 1:31 pm #47871BrokeBody
УчесникJa imam druga koji radi u Delphi-ju i pohađao je kurs u nekoj privatnoj školi. Ne može se reći da ne zna da radi na njemu, ali ne daj bože da mu zatreba neki drugi programski jezik, moraće opet da upiše kurs. Hoću da kažem da se na kursevima slabo proučava teorija i više se ide na praktične izvedbe, verovatno zato što ima mnogo teorije i nekad postaje zamorno učiti je, a i kurs je vremenski ograničen tako da nema vremena da se sve podrobno objasni, tako da većina njih nema pojma kako stvari funkcionišu, ali zna da radi na njima.
Tako sam i mislio, ali to bas i nije neko pravilo. Ima takvih, ali ima i onih koji su “oduvek” bili dobri (sto ne zavrsise faks, njihova stvar), pa su otisli samo na neke kurseve, jer im treba sertifikat na primer. Mada retki su i ti slucajevi (uglavnom neki untuzijazisti), ali samo ti na faksu mogu promeniti nacin razmisljanja, sto je veoma bitno (uglavnom je tako), a ako ima nekih izuzetaka na tim kursevima, onda su vec dosli sa drugacijem razmisljanjem.
19. септембар 2006. у 6:28 pm #47872GreenDay
Учесникupravo u nedelju polazem ispit iz konkurentnog i distrbuiranog programiranja (etf 3 godina) i rade se spomenuti jezici. ima jos i csp i naravno java.
19. септембар 2006. у 6:32 pm #47873Milanche
УчесникJer težak mnogo ETF? Neću više u offtopic samo neka mi neko odgovori na to pitanje ako može. 😮
19. септембар 2006. у 6:35 pm #47874BrokeBody
УчесникDa, ETF je tezak mnogo. Neka ti je Bog u pomoci.
19. септембар 2006. у 6:36 pm #47875BrokeBody
УчесникSalim se. 🙂 Ne znam kol’ko je tezak (bar znamo da nije lak 😀 ).
19. септембар 2006. у 6:40 pm #47876Milanche
УчесникNEka mi je bog u pomoci! May the force be with me!!! Inače taj fax na koji ti ideš je čoveče extremno skup!!! Mislim 1500 evra/godišnje!!! L-O-O-O-O-O-O-O-O-O-O-O-L!!!
19. септембар 2006. у 6:43 pm #47877BrokeBody
УчесникPogresno si se informisao. 2000 evra godisnje je, ali dobijem Cambridge International Diploma in Computing. 😉
19. септембар 2006. у 6:50 pm #47878Milanche
УчесникMa dobicu ja Oxford Univeruumal Diploma in Computing!!! LOL!!! Imaće u budućnosti a ima i sada da se slušaju časovi preko kompa.
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.