Početak › Forumi › Linukso veb sajt › Pričaonica › 5000 korisnika
- This topic has 16 odgovora, 15 glasova, and was last updated 20 years, 2 months ranije by
slaks.
-
AutorČlanci
-
12. maj 2006. u 9:15 am #44132
LimitMan
UčesnikTakve mail-ove mnogi smatraju spam porukama tako da nisam rad da ih saljem.
Ma znam bre :-)))
Ali malo sale nije na odmet?! (Bar se nadam :P)12. maj 2006. u 6:43 pm #44133tomaja
Glavni majstor[quote=”tomaja”]
Takve mail-ove mnogi smatraju spam porukama tako da nisam rad da ih saljem.Ma znam bre :-)))
Ali malo sale nije na odmet?! (Bar se nadam :P)[/quote]Naravno 😆
linux4life
12. maj 2006. u 8:46 pm #44134popeye
Glavni majstorBitno je da smo tu, javljali se na forumu ili ne. Ako nadjem vremena, izvućiću iz baze koliko različitih ljudi koristi svoj nalog u toku meseca. Ali i tu cifru treba uzeti sa rezervom jer dosta ljudi posećuje sajt bez prijave na isti – tačnije u proseku uvek ima više gostiju na sajtu od prijavljenih članova.
Uostalom, broj članova nikad nije bio zacrtani cilj (tipa ove godine idemo na xxxx članova), što se, nadam se, vidi po uređivačkoj politici. Rasprave i tekstovi su slobodni, bez ograničavanja, lupanja pravilnikom, isticanja “kvaliteta diskusije i uticaja istog na popularnost”.
Više sam sklon da posmatram na to kao da je Toma podigao sajt poput Kostnera u filmu “Polje snova”: “Ako ga sagradim, ljudi će doći”. 😉
2. jun 2006. u 12:56 am #44135Serijski
UčesnikEvo, ja sam jedan od onih koji svaki dan (tj. noć) dolaze na forum i silently čitam i upijam …. više ne smem ništa da pitam, svi su mi postovi pitanja 😉
peace
2. jun 2006. u 1:10 am #44136DVSoftware
Učesnikpa sad, ja imam oko 2500 korisnika i redovno shaljem newsletter, batch 50 usera po krugu. Nisam imao problema zbog spama i slichno, jer to zaista nije, ipak je to informisanje registrovanih korisnika o aktivnostima na sajtu.
2. jun 2006. u 10:15 am #44137ak-87
UčesnikEvo, ja sam jedan od onih koji svaki dan (tj. noć) dolaze na forum i silently čitam i upijam …. više ne smem ništa da pitam, svi su mi postovi pitanja 😉
peace
He,he…ista stvar! Do sada sam stalno nesto pitao, pa me vise sramota, a kad vec vidim da znam nekome odgovorite, neko uleti prije mene… 🙁
2. jun 2006. u 3:22 pm #44138slaks
Učesnik[quote=”Serijski”]Evo, ja sam jedan od onih koji svaki dan (tj. noć) dolaze na forum i silently čitam i upijam …. više ne smem ništa da pitam, svi su mi postovi pitanja 😉
peace
He,he…ista stvar! Do sada sam stalno nesto pitao, pa me vise sramota, a kad vec vidim da znam nekome odgovorite, neko uleti prije mene… :([/quote]
Nije sramota pitati, sramota je imati koga da pitaš a ne pitati 😉
-
AutorČlanci
Moraš biti prijavljen da bi postavio komentar u ovoj temi.