Друпал Балкан самит

Подели преко

Веома смо срећни да најавимо први Друпал Балкан Самит 2011! Забележите у вашим календарима, 8-9. октобар 2011. године у Новом Саду, Србија, а више информација ће бити ускоро објављено, заједно са званичним сајтом и позивом за презентације.

Молимо вас да пратите @друпалбалкансум и @drupalrs Твитер налоге за најновије информације и придружите нам се на #друпалрс ИРЦ каналу на Френод мрежи, а у међувремену са сигурношћу вам објављујемо да први Друпал Балкан Самит организује Друпал Асоцијација Србије, у сарадњи са регионалним Друпал групама из Босне, Хрватске и Словеније. Партиципација ће износити 15 ЕУР, али ће укључивати бесплатну мајицу и бесплатно пиво на Плавој Друпал журци, и друга изненађења. Ускоро ћемо имати више информација за вас и објавићемо линк за пријаву.

Искористите ову прилику да се повежете са Друпалцима у јужно-источној Европи, да се упознате са програмерима и фронт-ендерима и да размените идеје. Молим вас да контактирате Котника на котник at the @drupal.rs уколико вам треба још информација.

Распоред предвиђених сесија (предавања) можете погледати на http://drupalbalkansummit.org/sessions
http://drupalbalkansummit.org

Преузето са: Друпал Србија