Početak›Форуми›Linuks distribucije›Mandriva›Softver›xmms u MDK 10
- This topic has 7 odgovora, 4 glasa, and was last updated 19 years, 5 months ranije by
popac.
-
AutorČlanci
-
7. aprila 2004. u 6:59 am #3552
VladimirStefanov
UčesnikJel neko uopste ima pojma sta se desava sa xmms-om u Mandrake 10? Kad pustim fajl i pritisnem play on se jednostavno smrzne. To mi radi i kod kuce i na poslu, znaci nije do zvucne (inace na oba kompjutera imam zvuk).
7. aprila 2004. u 8:06 am #18021dexter021
UčesnikProbaj da promenis Output Plugin,(Option => Preferences).Probaj svaki pa vidi koji radi ,meni sljaka ALSA perfektno!
7. aprila 2004. u 8:50 am #18022VladimirStefanov
UčesnikDa to je bilo problem. Po difoltu je izabrao OSS driver.
Jos da mi neko kaze kako kad minimiziram xmms da se minimiziraju i ekvilajzer i playlista? Do sada to nije bio slucaj, mislio sam da je neki bag pa sam instalirao najnoviji xmms 1.2-10 ali ista prica.10. aprila 2004. u 10:16 am #18023popac
UčesnikA je li nekome proradio aRts plug in? Ako jeste kako ❓
25. aprila 2004. u 10:41 pm #18024tarla
UčesnikJos jedan problem pored minimiziranja kao sto neko vec rece.
Naime kako da omogucim da dva programa istovremeno koriste zvucnu kartu. Sada kada koristim XMMS ni jedan program nema prostup zvucnoj karti, ili kada neki drugi program radi XMMS javi da je zauzeta zvucna karta.
koristim ALSA-u.
p.s. Isti probem sam imao u MDK 9.0 dok u Slack-u 9.1 nisam imao ovih problema.26. aprila 2004. u 10:08 am #18025popac
UčesnikDa to i ja kazem, za to sluzi aRts plugin koji ne radi, a nece ni da se instalira i soure-a, ali probaj onaj eSound plugin ili kako vec pa vidi meni sad radi 😆 ARTS to sigurno neceda sazvace!!!
I kod problema sa minimiziranjem, samo skinite drugu verziju u source izdanju 💡
29. aprila 2004. u 1:11 pm #18026tarla
Učesnikja sam skinuo najnoviji 1.2.10 u source-u i instalisao ali ista prica.
vjerovatno treba prvo uraditi uninstall starog xmms-aaRts nikako da potjeram stalno javlja neku gresku /dev/dsp ne postoji blablabla…
29. aprila 2004. u 1:51 pm #18027popac
UčesnikDa, aRts nece, ali bi bilo lepo da neko to resi, ja se patim odavno i ne ide.
ps. mlatio sam gluposti gore nije os plugin nego eSound, onda sve radi delimicno dobro 😳
-
AutorČlanci
Forum ‘Softver’ je zaključan za nove teme i odgovore.