Početak›Форуми›Linukso veb sajt›Predlozi i pitanja›Šta se dešava sa naslovnom stranom?
- This topic has 12 odgovora, 6 glasova, and was last updated 12 years, 5 months ranije by
laikexpert.
-
AutorČlanci
-
3. aprila 2011. u 9:28 am #12332
burga
UčesnikMislim, zar je moguće da se posle amgeie nije desilo ništa bitno? Čak ni FF4?
3. aprila 2011. u 10:43 pm #86764bOSKE
Gostda.. posecujem stranu pretezhno radi vesti posto je forum odavno mrtav..a ono nishta.. :/
4. aprila 2011. u 1:12 am #86765laikexpert
GostStari izgled
ovog foruma/portala je bio OK.Ovo novo je rasteralo/unistilo
sve.Tomaja
vrati nam normalno okruzenje.
0:)4. aprila 2011. u 1:55 pm #86767tomaja
GostVećinu tekstova i novosti, kako na portalu, tako i na forumu, poslednjih meseci (uz par izuzetaka, hvala momci 🙂 ) sam postavljao ja, tj. tomaja. Na žalost, poslednjih par meseci, a vrlo je verovatno da će se to nastaviti i u narednim, zbog svojih obaveza jednostavno više ne stižem.
Svi registrovani korisnici imaju mogućnost i pravo (ne i obavezu) da postavljaju tekstove, kako na forumu, tako i na svom blogu a naravno i na naslovoj stranici.Što se tiče izgleda sajta i foruma (donekle i funkcionalnosti), mislim da je svakako unapređen u odnosu na ranije verzije sajta (objašnjenje), ali opet, o ukusima ne vredi raspravljati. Ipak, stekao sam utisak da je promena, pre sada više od 9 meseci donela određene, nove mogućnosti, koje na žalost, većina drugih korisnika nije prihvatima sa prevelikim entuzijazmom.
Ja, za sada, nisam u mogućnosti da se angažujem više, a ukoliko ima zainteresovanih za preuzimanje aktivnije uloge (moderator, autor, administrator) svakako ću razmotriti sve predloge.4. aprila 2011. u 3:27 pm #86770bOSKE
GostMeni se svidja novi izgled sajta .. samo malo forum kad bi zhivnuo i sajt bi bio extra..
4. aprila 2011. u 6:22 pm #86772Andersen
GostNi ja nisam odusevljen promenom. Cak sam pomislio isto sto i laikexpert , da je ta promena imala los uticaj na aktivnost korisnika. Mozda su i ukusi u pitanju, sto rece tomaja, ali ima nesto i do brzine i preglednosti. Meni je stari forum bio mnogo jednostavniji i pregledniji, samim tim i laksi za upotrebu.
5. aprila 2011. u 2:18 pm #86774laikexpert
GostNe bih da me neko pogresno shvati.
Moje misljenje je da se broj korisnika
rapidno smanjio,
od kada je nastupilo ovo novo okruzenje.
Statisticki se moze vidjeti zbivanje veoma jednostavno.Tomaja ima svoje zivotne obaveze.
I normalno to je na prvom mjestu.Ali nekad je bolje odvojiti
ako se moze i jedan dan
pa sagledati postojecu situaciju
i nesto promijeniti nabolje.Meni je ovo jedno veoma drago mjesto na internetu
od 2006 godine
i redovno ga posjecujem.P.S.
Long live linux
——————————————-
i da ne zaboravim ako moze da se skine ovo:
Srećna nova ! 2011
sa pocetne strane 🙂
——————————————-
Probao sam da postavim novi text za pocetnu stranu
ali ga nema tamo ?
http://linuxo.org/content/puppy-linux-525-35. aprila 2011. u 3:10 pm #86776GoranSTX
GostTekst je postavljen na početnu stranu. Potrebno je pri dnu forme za unos teksta obeležiti odgovarajuće opcije za objavljivanje (mislim da nisu potrebna neka dodatna ovlašćenja za to?). Ono što ne znam je kako se postavlja u onaj roto-giga-baner na vrhu…
5. aprila 2011. u 3:23 pm #86777tomaja
GostEvo sredio sam i sliku. Tekstovi se po default-u, naravno, ne objavljuju odmah, da ne bi dolazilo do neželjenih (spam i ostalih) poruka kao i eventualnih sitnih ispravki 😉 , obično sintaksnih grešaka, ili dodavanja par korisnih linkova, što je slučaj sa ovim Puppy tekstom. Znači, admin ili mod u toku istog dana kada je postavljen tekst isti i objave na naslovnoj stranici.
@GoranSTX
Un, nisam znao da je to problematično, videću da postavim kratki HOWTO za postavljanje tekstova.
@laikexpert
Broj posetilaca (svih) se nije smanjio, već se čak delimično i popravio poslednjih meseci. Što se tiče novih reg. korisnika, i njihov broj se takođe nije smanjio ali ono što jeste smanjeno jeste broj postova na forumu. Tu si delimično u pravu, ali takođe je istina da je broj beskorisnih, trol i drugih sličnih poruka činio bar 50% poruka do pre 9-10 meseci, odnosno pre izmena na forumu.
Ja sam svaki dan na sajtu, mada se to ne može videti po mojim postovima, jer ih nema u poslednjih mesec-dva. I na kraju, promena će biti, ali samo u vidu poboljšanja i nadogradnji postojeće platforme. I hvala na korisnim komentarima i, naravno, Puppy tekstu !5. aprila 2011. u 9:54 pm #86778laikexpert
GostNarode
hvala na svemu 0:)P.S.
Moglo bi se probati da se malo iskljuci onaj
roto-giga-baner.
Da se vidi dan-dva kako je bez njega…
————————————————
Postavio sam jos jedan
novi text za pocetnu stranu
Epson podrska za Linux
http://linuxo.org/content/epson-podrska-za-linux -
AutorČlanci
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.