Početak›Форуми›Linukso kao NVO (Udruženje građana)›Rasprostranjenost Linuksa u Republici Srbiji.
- This topic has 127 odgovora, 40 glasova, and was last updated 13 years, 8 months ranije by
ivan.bisevac.
-
AutorČlanci
-
11. oktobra 2007. u 11:02 am #56283
foxbunny
UčesnikČestitke g. dejaniumu na uspešnoj akciji. Svaka Vam čast, gospodine! O0
14. oktobra 2007. u 1:51 pm #56284dejanium
Učesnikhvala na cestitkama g.foxbunny, nadam se da ce se uskoro povecati broj glasaca i prosiriti vest o anketi putem jednog magazina.
14. oktobra 2007. u 1:53 pm #56285tomaja
Glavni majstorHm, ako imaš vremena, ne bi bilo loše uraditi novu kartu jer je zadnja rađena poodavno, pa da je postavimo. Inače, pridružujem se čestitkama 🙂
linux4life
14. oktobra 2007. u 5:08 pm #56286dejanium
Učesniknova karta stize samo da mi prodje guzva na poslu, evo i sad radim :'(
14. oktobra 2007. u 6:36 pm #56287GoranSTX
UčesnikU jee… da nije crkla neka od onih raritetnih pumpi?
14. oktobra 2007. u 8:06 pm #56288Andersen
Učesnik[quote=”GoranSTX”]
Apsolutno se ne slazem sa tim da je Loznica Macvanski okrug, al’ ajd’, neka bude…
“Ubrojio” sam se tu…Pa sta inda kazes za Mali zvornik a i ja sam se ubrojio tu
[/quote]Znaci jos jedan glas iz M.Zv-a,lepo,sad nas ima BAR dvojica,a mesto od par hiljada ljudi,pa vidite sad 😀 O0
Da ne bude zabune,trenutno sam kod ortaka,tipkam sa njegovog kompa,tako da ovo sto sa strane sad pise XP..ne obracajte paznju 😉
14. oktobra 2007. u 8:21 pm #56289dejanium
Učesnikniiijjjeee!
menjamo neke tri mladje tri decenije od onih rarieta, pa se radi dinamika i one smaracke stvari tipa gantov dijagram i sl. 😮 😮 😮 a, to je podlozno promenama, pa se brise, dodaje, menja … sutra sastanak a ja imam privatne obaveze, pa … ali to poslodavci ne razumeju >:D
uprkos svim problemima, veceras azuriram kartu i sutra je postavljam O0
14. oktobra 2007. u 8:34 pm #56290GoranSTX
Učesnik14. oktobra 2007. u 10:11 pm #56291LimitMan
Učesnik[quote=”Gorankx”]
[quote=”GoranSTX”]
Apsolutno se ne slazem sa tim da je Loznica Macvanski okrug, al’ ajd’, neka bude…
“Ubrojio” sam se tu…Pa sta inda kazes za Mali zvornik a i ja sam se ubrojio tu
[/quote]Znaci jos jedan glas iz M.Zv-a,lepo,sad nas ima BAR dvojica,a mesto od par hiljada ljudi,pa vidite sad 😀 O0
Da ne bude zabune,trenutno sam kod ortaka,tipkam sa njegovog kompa,tako da ovo sto sa strane sad pise XP..ne obracajte paznju 😉
[/quote]SRAM TE BILO! PISES SA WINDOZE! 😉
Samo cepaj brate … Znamo da si ti uz nas!
15. oktobra 2007. u 6:32 am #56292 -
AutorČlanci
Forum ‘Linukso kao NVO (Udruženje građana)’ je zaključan za nove teme i odgovore.