Početak›Форуми›Linuks›Programiranje›Odg: Imam ideju za Android aplikaciju ali nemam pamet
- This topic has 22 odgovora, 8 glasova, and was last updated 13 years, 3 months ranije by
jboban.
-
AutorČlanci
-
7. aprila 2010. u 9:56 am #83805
Жарко Михајловић
UčesnikНа јасном српском:
Остало је да се исполира, али је функционално и ради:
http://blip.tv/play/AYHT2DIA (скринкаст у емулатору)Ако има оних који хоће да по спецификацијама напишу програм/виџет за неки Линукс DE, или да портују код на Јаву (телефонску), сад је право време да дигну два прста.
7. aprila 2010. u 12:07 pm #83806zchira
UčesnikLepo izgleda O0
Posto si vec pomenuo da ce da bude openSource, gde moze da se pogleda/skine kod?7. aprila 2010. u 9:09 pm #83807acko
Učesnikja jesam apsolutni pocetnik sto se tice programiranja
ali bih se oprobao da napravim klijent za Symbian i klijent u vidu plazmoida za KDE8. aprila 2010. u 6:54 am #83808zokypoky
UčesnikEvo malo šale!
Aj`mo na posao da programirate, neki ćete da programirate, a neki ćemo da kopiramo!
(Znate ono iz Crnog Gruje: “Idemo u rat da se bijete. Neki ćete da poginete, a neki ćemo da se vratimo!”)8. aprila 2010. u 10:42 am #83809zchira
UčesnikEvo malo šale!
Aj`mo na posao da programirate, neki ćete da programirate, a neki ćemo da kopiramo!
(Znate ono iz Crnog Gruje: “Idemo u rat da se bijete. Neki ćete da poginete, a neki ćemo da se vratimo!”)Jel to na racun toga sto sam pitao gde moze da se skine/pogleda kod? :p
8. aprila 2010. u 1:24 pm #83810zokypoky
UčesnikMa ne samo na tvoj, nego i na moj račun.
Žareta znam, moj Knjaževčanin i mogao bih da mu pomognem oko ovoga, ali nemam vremena, dosta sam zauzet u firmi. Nadam se da će da mi oprosti.
@zchira
Ovo je šala, nemoj da se nađeš uvređen, niti bilo ko, ko nije u stanju da mu pomogne, među kojima si i ti možda. Ali znam da ima puno ljudi koji mogu, ali mu ne pomažu, pa šta ćeš. Barem možemo da se našalimo na svoj račun…8. aprila 2010. u 2:05 pm #83811zchira
UčesnikMa nisam uvredjen, naravno O0
Nego poenta openSource-a je u tome da se znanje deli.
Ja sam hteo da pomognem, ali dok sam se reshio vidim da je vec uradjena android verzija :angel:
Pa kad je vec uradjena , htedoh da vidim source… cisto iz znatizelje.Sto se mene tice, ja sam moje ‘delo‘ stavio na raspolaganje zajednici 🙂
13. aprila 2010. u 9:34 am #83812Жарко Михајловић
UčesnikПоследњих пар дана имам проблем са сервером, а техничка подршка је избацила другу реч („подршка“) из свог назива. Ерго, апликација без сервера тренутно не ради.
Било како било, где ја могу да метнем изворни код, sourceforge.net или code.google.com?
13. aprila 2010. u 11:23 am #83813zchira
UčesnikMozes bilo koji…
Cini mi se da je code.google jednostavniji za upotrebu.21. aprila 2010. u 9:06 am #83814Жарко Михајловић
Učesnikhttp://code.google.com/p/tv-vodic/
Само не знам како да окачим кôд преко SVN-a…
-
AutorČlanci
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.