Početak›Форуми›Linuks›Opšte Linuks diskusije›knjigovodstvo na linuxu
- This topic has 8 odgovora, 5 glasova, and was last updated 19 years, 8 months ranije by
Nostromo.
-
AutorČlanci
-
5. septembra 2003. u 2:06 pm #2858
EUROSAT
UčesnikPostoji dobar program za knjigovodstvo na linuxu 😆
robno,veleprodaja,maloprodaja,kasa,cekovi,finansijsko itd…
Na zalost nije besplatan(250 eura).
kontakt mail: EUROSAT@…8. septembra 2003. u 11:20 am #13175Slsimic
UčesnikSAMO?… 😆 😆
11. septembra 2003. u 9:30 pm #13176Anonimni
GostEj bre batice, oladi malo. proveri sta se radi na linux.co.yu 😈 Daj ostavi oglas u novinama, ili samo maill, napravi sajt, nemoj da se razbacujes sa tim eurima ovde. cenim ja tvoj trud ali si preterao
13. septembra 2003. u 6:56 pm #13177Nostromo
UčesnikZanima me kojim programskim alatom si ga napravio?
14. septembra 2003. u 2:25 am #13178brainkilla
UčesnikSa http://www.apps.kde.com moze se skinuti prog KBooks za knjigovodstvo malih i srednjih preduzeca, naravno free u svakom smislu te reci, a ti zajebi sa tim besplatnim reklamiranjem po forumima, jer sam vec par puta vidjao taj tvoj oglas.
14. septembra 2003. u 8:50 am #13179Nostromo
Učesnik, a ti zajebi sa tim besplatnim reklamiranjem po forumima, jer sam vec par puta vidjao taj tvoj oglas.
Slazem se sa tobom u potpunosti!!!!
14. septembra 2003. u 12:23 pm #13180tomaja
Glavni majstorPostoji dobar program za knjigovodstvo na linuxu 😆
robno,veleprodaja,maloprodaja,kasa,cekovi,finansijsko itd…
Na zalost nije besplatan(250 eura).
kontakt mail: EUROSAT@…Besplatno reklamiranje softvera na ovom sajtu je dozvoljeno ali je besplatno samo za OpenSource softver dok se reklamiranje komercijalnog softvera ili hardvera plaća. Sve informacije o uslovima reklamiranja mozete dobiti na [email protected]
Takođe, molim sve korisnike koji primete slične reklame da nam odmah prijave istu preko ličnih poruke ili na gore navedeni e-mail. Hvala
linux4life
14. septembra 2003. u 6:22 pm #13181Nostromo
UčesnikTakođe, molim sve korisnike koji primete slične reklame da nam odmah prijave istu preko ličnih poruke ili na gore navedeni e-mail. Hvala
OK, bice tako!
14. septembra 2003. u 6:27 pm #13182Nostromo
UčesnikSa http://www.apps.kde.com moze se skinuti prog KBooks za knjigovodstvo malih i srednjih preduzeca, naravno free u svakom smislu te reci, a ti zajebi sa tim besplatnim reklamiranjem po forumima, jer sam vec par puta vidjao taj tvoj oglas.
Reci mi jesi li imao ovakav problem sa istim:
kbooksnewaccountdialog.cpp: In member function `void KBooksNewAccountDialog::commit()’:
kbooksnewaccountdialog.cpp:81: `cerr’ undeclared (first use this function)
kbooksnewaccountdialog.cpp:81: (Each undeclared identifier is reported only once for each function it appears in.)
make[1]: *** [kbooksnewaccountdialog.o] Error 1
make[1]: Leaving directory `/usr/src/RPM/SOURCES/kbooks-0.3/kbooks’
make: *** [install-recursive] Error 1Ako znas resenje, javi!
-
AutorČlanci
Moraš biti prijavljen da bi postavio komentar u ovoj temi.