Почетак › Форуми › Линуксо веб сајт › Причаоница › Isteče Њин :)
- This topic has 14 одговора, 4 гласа, and was last updated 13 years, 9 months раније by
TheFridge.
-
АуторЧланци
-
19. јула 2007. у 2:21 pm #57339
TheFridge
УчесникWell, those days are gone. Now you have to use the phone. It’s no big deal. I’ve done it before.
Just a warning, though. When you call in, it will take you through an automated system where you will speak each section of the code then it will read you a code to enter into the computer. This will not work either, but you have to go through it.
When this doesn’t work, they will send you to a real person who will ask you if this is the only computer that this copy of Windows is installed on. Then you will explain that you have had to reinstall your system a lot of times, and yes, this is the only computer that this copy of Windows is on. Then he will give you the code to activate.
What a pain. Why, Microsoft, why?
😀
19. јула 2007. у 5:31 pm #57340Bl4cK_DoOm
УчесникMa taj WGA je shit. Kad odem na Windows Update, ako imaš original, pojaviće ti se Codecs kategorija, a sistem za prepoznavanje originala radi drugačije, ne koristi se WGA shit tu. 😛 Nije samo zbog toga, ponekad izlaze i neki tweak patchevi, pa ti Win radi osetno efikasnije, a isto za te update-ove ne koriste WGA. 😉
ovaj serial sto je sam ja napisao je orginal 100% probaj pa ces videti!
19. јула 2007. у 5:40 pm #57341TheFridge
Учесник[quote=“TheFridge“]
Ma taj WGA je shit. Kad odem na Windows Update, ako imaš original, pojaviće ti se Codecs kategorija, a sistem za prepoznavanje originala radi drugačije, ne koristi se WGA shit tu. 😛 Nije samo zbog toga, ponekad izlaze i neki tweak patchevi, pa ti Win radi osetno efikasnije, a isto za te update-ove ne koriste WGA. 😉ovaj serial sto je sam ja napisao je orginal 100% probaj pa ces videti!
[/quote]Pošto već teraš „original“, kad odeš na Windows Update, koje ti sve kategorije stoje sa leve strane? Daj screenshot.
19. јула 2007. у 5:42 pm #57342Bl4cK_DoOm
Учесник[quote=“Bl4cK_DoOm“]
[quote=“TheFridge“]
Ma taj WGA je shit. Kad odem na Windows Update, ako imaš original, pojaviće ti se Codecs kategorija, a sistem za prepoznavanje originala radi drugačije, ne koristi se WGA shit tu. 😛 Nije samo zbog toga, ponekad izlaze i neki tweak patchevi, pa ti Win radi osetno efikasnije, a isto za te update-ove ne koriste WGA. 😉ovaj serial sto je sam ja napisao je orginal 100% probaj pa ces videti!
[/quote]Pošto već teraš „original“, kad odeš na Windows Update, koje ti sve kategorije stoje sa leve strane? Daj screenshot.
[/quote]samo mi reci gde da udjem da nadjem taj windows update i dobijas screenshot19. јула 2007. у 5:44 pm #57343TheFridge
УчесникStart-> All Programs-> Skroz gore imaš Windows Update ili Microsoft Update (zavisi koja je verzija Wina).
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.