Početak›Форуми›Linuks›Opšte Linuks diskusije›Dimković kao kernel developer
- This topic has 18 odgovora, 7 glasova, and was last updated 12 years, 10 months ranije by
Anonimni.
-
AutorČlanci
-
16. maja 2010. u 8:10 am #11899
Жарко Михајловић
UčesnikДраги форумаши, уколико у претрагу овог форума укуцате „Dimković“ добићете исти број пронађених постова као да сте претраживали за, рецимо, „Stallman“. Зашто је то тако? Чиме нас је госн. Димковић задужио па га преврћемо преко прстију и тастатура?
Можда јер је постао кернел девелопер и активни контрибутор заједници? Да цитирам госн. Димковића: „I am releasing the kernel which I use by myself“. Браво, то је прави дух!
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=654416
😀
16. maja 2010. u 9:53 am #84327kosmi
UčesnikPostavlje se pitanje kako mu je naša zajednica svesno pobudila nadražaje preusmerenjem ka korisnim receptorima? >:D
Lično biću zadovoljan tek kada i ako bude bio koristan makar na nivou Torvaldsa :o… mnogo nas je zadužio :p
edit: duke aj dzvirni u pečove, ja si nemam vreme sg 🙂
16. maja 2010. u 10:13 am #84328Moneo
UčesnikNisam znao da GPL licenca zabranjuje da se nesto koristi za licne potrebe i da to mora obavezno da se podeli sa svima – cak stavise (pleonazam) jedini uslov je da modifikovani softver bude pod istom licencom a to dal cu da ga koristim samo ja ili kurta murta i Zika nema ama bas nikakve veze, kao sto je ovde slucaj
Ono da napravim skrpit koji mi cese ledja pa ce neko da mi prebacuje sto ga koristim samo za sebe O0
Odrastite 😉16. maja 2010. u 4:58 pm #84329marelli
Učesnikhebes dimkovica >:(
16. maja 2010. u 5:38 pm #84330zokypoky
UčesnikA b`e Kosmi! Kude si naučil da dumaš taka? (po pirotsći).
S`g ću da ti ovrevim i po knjaževački, al` se plašim neće ni razumu.Žare (Mihajloviću), kakvo će kažeš na ovoj? El` si zabarajil knjaževački?
Za zainteresovane ću e-mailom poslati prevod!
16. maja 2010. u 6:51 pm #84331Anonimni
Gostzokypoky:……El` si zabarajil knjaževački?….
Moji seljaci ponekad koriste i tzv. short verziju – zaboril!
16. maja 2010. u 7:02 pm #84332marelli
Učesniku jeeeee, ala ima torlaka ovde …. he he he …. pa gde ste zemljaci :biggrin:
inace, dobro zbori ljuba, zaboril … da, da ….
ala pici ovaj off :biggrin:
16. maja 2010. u 7:16 pm #84333zokypoky
UčesnikEve ni!
Postrvismo se po bel` svet16. maja 2010. u 7:21 pm #84334zokypoky
UčesnikDobro bi bilo da konačno pređemo na srpski, dosta smo torlali, što velite?
16. maja 2010. u 7:26 pm #84335marelli
Učesnikmoze, neznam da li ce neko da razbera kvo pricamo, pardon, razume sta pricamo :biggrin:
-
AutorČlanci
Moraš biti prijavljen da bi postavio komentar u ovoj temi.