Почетак › Форуми › Линуксо као НВО (Удружење грађана) › Пројекти Удружења › Локализација OpenOffice.org пакета › Знам шта ћете радити током празника ;) — обећавамо и награде
- This topic has 54 одговора, 11 гласова, and was last updated 11 years, 9 months раније by
bluesboba.
-
АуторЧланци
-
16. јануара 2009. у 3:48 am #74568
BRANKKO
МодераторЈа (поново) са малим закашњењем шаљем свој део.
schart/01.po
schart/02.poИ узео бих ово: shared/explorer/database.po
п0з
17. јануара 2009. у 9:41 am #74569Goran Rakić
Учесник18. јануара 2009. у 9:46 am #74570nenadsky
Учесникdrugari dugo se nisam javljao zbog obaveza na poslu. radio ume da zahteva i vise od propisanih 8 sati 😛 potrudicu se da u narednih nekoliko dana zavrsim svoj deo prevoda.
18. јануара 2009. у 11:30 am #74571Demon
УчесникMeni je stvarno žao, ovih dana poslije Božića mi je tolika frka da ne znam gdje mi je glava a gdje dupe. Ništa ne stižem. Što se tiče prevoda, tek sam na početku. Ne znam za kad to treba, mislim da neću moći završiti do u idućih 15ak dana. (Jedva sam završio već prije dogovoreno za KDE…) Imam ispite idućih mjesec dana, ne stižem ništa spremiti, pa sam malo i nervozan i neraspoložen za prevođenje ovih dana… 😀
18. јануара 2009. у 7:03 pm #74572Goran Rakić
Учесник6. фебруара 2009. у 6:34 pm #74573Goran Rakić
УчесникDrugari, hoćemo li da privedemo akciju kraju? Miloše, slažeš li se?
Iskreno, nadao sam se da će makar neko premašiti broj od 400 prevoda. Svi znate ko je koliko vremena uložio i koliko doprineo ovoj našoj maloj prevodilačkoj akciji i da li je moglo više i bolje 😉
Ali dobro, i ovo što je urađeno je korisno, ne toliko zbog rezultata već zbog vas koji ste prošli kroz proceduru rada na prevodu, oprobali se, ponešto naučili, a i mi sa vama. Očekujem da će se poneko i pridružiti našem malom ali vrednom i redovnom timu na http://sr.openoffice.org (dopisna lista: [email protected])…
Kako sada stvari stoje, majice idu Branku (BRANKKO), Bobi (bluesboba) i Dimitriju (teMplaryum), dogovorićemo se već e-poštom oko preuzimanja.
Šta ćemo sa zaduženim prevodima, je l’ ima tu išta odrađeno ili je baš sve slobodno?
7. фебруара 2009. у 12:14 am #74574BRANKKO
МодераторJa jos nisam gotov sa onim poslednjim fajlom. Sutra mi se yavrsaav ispitni rok, pa cu ga srditi i poslati u najracem roku posle toga…
7. фебруара 2009. у 11:18 am #74575teMplaryum
УчесникJa sam baš bio u gužvi poslednjih mesečak dana, iskrsao mi je neki mali poslić, pa ovih dana (ponedeljak) završavam s time. Sigurno ne mogu da završim ceo scalc/01.po, moj račun je da mogu da sklopim još ~200 poruka do kraja februara.
21. фебруара 2009. у 2:30 pm #74576nenadsky
Учесникznam da zasluzujem sve najgore, ali tokom sledece nedelje saljem prevod
22. фебруара 2009. у 7:31 pm #74577popac
УчесникГоране, ја сам баш био у гужви задња 2 месеца,… тако да,… КХМ,…
Превешћу ово што сам узео, али полако, неки испити и којекакве друге обавезе ми стоје за вратом. -
АуторЧланци
Форум ‘Локализација OpenOffice.org пакета’ је закључан за нове теме и одговоре.