Drupal Balkan Samit

Slika korisnika tomaja
Drupal BAlkan Samit

Veoma smo srećni da najavimo prvi Drupal Balkan Samit 2011! Zabeležite u vašim kalendarima, 8-9. oktobar 2011. godine u Novom Sadu, Srbija, a više informacija će biti uskoro objavljeno, zajedno sa zvaničnim sajtom i pozivom za prezentacije.

Molimo vas da pratite @drupalbalkansum i @drupalrs Twitter naloge za najnovije informacije i pridružite nam se na #drupalrs IRC kanalu na Freenode mreži, a u međuvremenu sa sigurnošću vam objavljujemo da prvi Drupal Balkan Samit organizuje Drupal Asocijacija Srbije, u saradnji sa regionalnim Drupal grupama iz Bosne, Hrvatske, Slovenije i Kosova. Participacija će iznositi 15 EUR, ali će uključivati besplatnu majicu i besplatno pivo na Plavoj Drupal žurci, i druga iznenađenja. Uskoro ćemo imati više informacija za vas i objavićemo link za prijavu.

Iskoristite ovu priliku da se povežete sa Drupalcima u južno-istočnoj Evropi, da se upoznate sa programerima i front-enderima i da razmenite ideje. Molim vas da kontaktirate Kotnika na kotnik at the @drupal.rs ukoliko vam treba još informacija.

Raspored predviđenih sesija (predavanja) možete pogledati na http://drupalbalkansummit.org/sessions
Više informacija i prijava na http://drupalbalkansummit.org

Preuzeto sa: drupal.rs

0
shadow