Podržite Linuxo !

 Postavite svoj baner , reklamirajte se i podržite Linuxo !!!

Radi se o, nadam se, obostranoj koristi i lepoj saradnji. Moći ćete da postavite svoj baner za veoma popularnu cenu a pri tome ćete pomoći kreiranje i razvoj Nevladine i neprofitne organizacije "Linuxo" koja predstavlja udruženje Linux/BSD korisnika Srbije. Samim tim ćete pomoći rad na OpenSource projektima koje je pokrenula ova organizacija.

Kakva su konkretno vaša prava i obaveze kao donatora ?

Slanjem iznosa od 1200.00 din putem Postnet-a ili uplatom na naš žiro-račun stičete pravo da na sajtu linuxo.org (linuxo.net) postavite svoj baner, koji će biti aktivan u trajanju od 365 dana , odnosno 1 godine. Zagarantovano je prikazivanje banera u odnosu 1:1 (ravnopravno) naspram drugih postavljenih banera (rotirajući baner). Takođe možete postaviti i aktivan link na koji će posetioci otići prilikom klika na vaš baner.

Imate mogućnost da vaš baner vidi i poseti veliki broj posetilaca našeg sajta.  

Kao donator možete biti fizičko ili pravno lice. Banerom možete reklairati svoju firmu, svoje proizvode, svoj sajt, možete postaviti svoj logo, svoj moto, svoj stav, možete svojoj devojci ili dečku uputiti ljubavnu poruku, ili bilo šta drugo pod uslovom da se pridržavate osnovnih moralnih i pravnih principa. Znači, ne smeju se krišiti autorska, ljudska, verska, nacionalna ili bilo koja druga,  zakonom zaštićena prava. 

Pretpostavlja se da će biti postavljen baner koji ste vi izradili. Ipak, ukoliko nemate već napravljen baner, ili ne znate kako ga napraviti mi ćemo vam pomoći da ga napravite i to naravno besplatno. 

Baneri koje možete postavljati na naš sajt moraju biti standardnih veličina odnosno 480x60 i/ili 120x60 sa maksimalnom veličinom od 35 KB.  

Za sve informacije o načinu uplate, postavljanju banera i druge informacije treba da kontaktirate webmastera preko e-mail adrese webmaster at linuxo dot org ili preko Kontakt formulara

 

shadow