Firefox 5 do kraja godine ?

2 odgovora [Poslednji unos]
tomaja
Slika korisnika tomaja
Offline
AdministratorModeratorUser
Član od: 21/03/2001

Na osnovu nekih vesti koje stižu od ljudi iz Mozille, vrlo je moguće da će se proces razvoja Firefox-a dodatno ubrzati. Naime, na osnovu izjave Mozillinog CEO-a

Cast a colder eye on your blockers. Some of them can wait for a dot release or Firefox 5 that I do believe will be only months after 4 comes out. We are going to a fast release cycle. It serves our users better. To do that we have to get this touch and go done with Firefox 4.

da se zaključiti da bi nova, finalna verzija Firefox-a 5 mogla stići do korisnika pre kraja ove godine iako čak ni FF 4 još nije u potpunosti finaliziran. Jaaaj.

0
madcama
Slika korisnika madcama
Offline
User
Član od: 19/01/2008

Meni se to licno ne svidja. Ali mislim da kopiraju marketinski trik kojim se sluzi google sa svojim chromeom. Vise niko zivi ne zna na kojoj su tacno verziji, ali popularnost im non-stop raste.
Desava se (ne retko) da im dodatci koji su savrseno radili u predhodnoj verziji cak i sa .1 inkremencijom verzije ne rade. Samim tim izlisno je govoriti sta ce se desavati sa ekstenzijama kada se bude skakalo sa verzije na verziju.. Nadam se da gresim.

burga
Slika korisnika burga
Offline
User
Član od: 29/05/2006

Не могу да схватим зашто не кажу - ево вам граундбрејкинг верзија 4.2 (нпр)

__________________

Нема бога, и Дирак је његов пророк